Rating -
Reviews -
Favorited
1
share
Share and get the discount
favorite_border
Save
to favorites

Masazuotojas.lt

Masazuotojas.lt
Masazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.ltMasazuotojas.lt
Ieškote išskirtinių atpalaiduojančių procedūrų? Norite palepint i savo kūną ir padailinti jo linijas? Atsikratykite dienos nuovargio, streso ir neigiamų minčių, apsilankę mūsų masažo studijoje. Mes galime pasiūlyti jums kokybiškas masažo procedūras, kurios turi ilgalaikį poveikį ir efektyviai veikia ne tik masažuojamas sritis, bet ir visą organizmą. Reguliarios masažo procedūros padės jums geriau suprasti savo kūną ir jo poreikius, kartu parinksime būtent jums tinkančias masažo metodikas.
Masažas – tai kur kas daugiau nei įprasta kūną atpalaiduojanti procedūra. Tai kelias į gerą savijautą ir kasdienio gyvenimo kokybę. Įsisąmoninus, kad masažo procedūra yra ne prabangos dalykas, o būtinybė, žengiamas svarbus žingsnis savo kūno puoselėjimo link.
Siekdami patenkinti kiekvieno kliento poreikius, siūlome daug įvairių masažo rūšių: anticeliulitinį masažą, pėdų, kojų, rankų, nugaros, apykaklės arba bendrą kūno masažą. Taip pat modernia mokslo pasaulio pripažinta įranga atliekamą limfodrenažinį bei vakuuminį masažus, masažo kultūroje gilias tradicijas turintį karštų akmenų masažą, aktyvaus gyvenimo šalininkams – jėgas atstatantį sportinį masažą. Kad užtikrintume maksimalią masažo naudą, galime derinti kelis masažo metodus.
Visus masažus profesionaliai ir itin rūpestingai atlieka nuo 2007 metų masažuotoju dirbantis kvalifikuotas masažuotojas Nerijus Montvydas. Savo žinias ir įgūdžius pas Lietuvos bei užsienio dėstytojus nuolat tobulinantis masažuotojas Nerijus gali atlikti profesionalų masažą, kurio veiksmingumą pajusite jau nuo pirmų prisilietimų. Ilgametė patirtis garantuoja, kad jūsų kūnas sulauks išskirtinio dėmesio ir greitai atgausite jėgas.
Mūsų masažo procedūros – tai itin aukštos kokybės masažas Vilniuje. Dirbdami šioje srityje, sau keliame aukštus paslaugų kokybės reikalavimus, jaučiame atsakomybę už tai, ką darome, įsiklausome į klientų norus ar pastabas, siekiame, kad kiekvienas apsilankęs mūsų masažo kabinete jaustų jam skiriamą dėmesį, pilnai pasitikėtų masažuotoju.
Numalšinkite skausmus, susigrąžinkite dvasinę pusiausvyrą, išlaisvinkite geras mintis leisdami sau pasilepinti pilnavertišku masažu.
Sužinokite apie paslaugų teikėjų akcijas ir naujas paslaugas pirmieji!
Sekite ManoRezervacijas įrašus Facebook, Twitter ir Google Plus!
Useful Information
  • cancelCancellation Reservation can be only cancelled 3 hours will be remaining beginning.
  • credit_cardPrepayment Advance payment is not necessary.
  • announcement Other conditions Nėra jokių papildomų salygų.

Services

Masažai
  • Nugaros masažas

    25.00 € / unit
    More details
    Nugaros masažas – viena iš pagrindinių masažo rūšių. Kokybiškas nugaros masažas numalšina įvairius nugaros skausmus, padeda įveikti nepatogios pozos ar ilgo fizinio darbo sukeltą nuovargį, koreguoja netaisyklingą laikyseną. Masažuojant nugaros srityje esančius raumenis gerėja žmogaus judesių tikslumas, organizmas įgauna daugiau lankstumo ir darosi atsparesnis. Nugaros masažą rekomenduojame visiems, kurie myli savo kūną ir nori jaustis lengvai ir būti darbingesni. Šis masažas tinka sergantiems stuburo, sąnarių, centrinės ar periferinės nervų sistemos ligomis. Jis taip pat gali būti taikomas po operacijos ar traumų. Nugaros masažas yra nepakeičiama procedūra sportuojantiems, dirbantiems aktyvų fizinį darbą. Masažo procedūros pradžioje masažuotojas lengvais judesiais įšildo nugarą, kad atsipalaiduotų raumenys ir tolimesnis masažas būtų veiksmingas. Netinkami judesiai gali ne tik neduoti norimo rezultato, bet net pakenkti, todėl masažuojama iš lėto ir atidžiai. Kai raumenys atsipalaiduoja, įvairaus intensyvumo ir pobūdžio rankų judesiais nuosekliai masažuojama visa nugara. Gilūs spustelėjimai gali būti taikomi norint pasiekti giluminius audinius ir giliau esančius nugaros raumenis. Siekiant atpalaiduoti kitas kūno vietas šį masažą galima derinti su galvos, kojų arba rankų masažu. Priklausomai nuo pasirinktų kūno vietų masažas gali trukti nuo 40 iki 70 minučių. Jei 1-2 kartus per mėnesį apsilankysite pas masažuotoją ir jis jums atliks nugaros masažą, išvengsite nemalonaus nugaros maudulio po ilgos darbo dienos, išvengsite varginančių ir stiprių nugaros skausmų. Pagrindiniai nugaros masažo privalumai: • greičiau atsinaujina oda, ji tampa švaresnė ir stangresnė; • pagerėja kraujotaka, limfotaka, medžiagų apykaita; • audiniai geriau aprūpinami deguonimi; • iš organizmo pašalinami toksinai; • sumažėja arba visai išnyksta nugaros skausmai; • pagerėja centrinės nervų sistemos būklė; • teigiamai veikiama imuninė sistema; • atsikratoma įtampos jausmo, galvos skausmų, nuovargio; • pagerėja nuotaika, padidėja darbingumas. Palepinkite savo nugarą profesionaliai atliekamu nugaros masažu. Kvalifikuotas ir Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos akredituotas masažuotojas Nerijus Montvydas atliks jums nugaros masažą, kurio poveikiu galėsite džiaugtis jau po pirmos procedūros. Tai nepakeičiamas masažas, po kurio praskaidrėja mintys, o kūnas įgauna daugiau energijos.
  • Apykaklės masažas

    24.00 € / unit
    More details
    Apykaklės masažas, dar vadinamas pečių juostos masažu, yra skirtas pakaušio, kaklo, pečių ir viršutinės nugaros dalies zonoms. Klientas masažuojamas sėdimoje arba gulimoje padėtyje. Nors masažuojama tik viršutinė kūno dalis, kokybiškai atliekamas masažas teigiamai veikia centrinę nervų sistemą, stuburą ir net vidaus organus. Apykaklės masažas – tai gydomasis 35 minutes trunkantis masažas, kurį klientai paprastai užsisako kaip atskirą procedūrą. Žinoma, ši masažo rūšis gali būti sėkmingai derinama su kitais atpalaiduojančiais ar gydomaisiais masažais. Masažą rekomenduojame kaip profilaktinę procedūrą ir siūlome jį kartoti bent kelis kartus, o turint galimybę – ir bent kartą per mėnesį. Atliekant apykaklės masažą kiekvienam klientui, atsižvelgiant į problemines kūno vietas, masažuotojas parenka rankų judesių intensyvumą, pasiteirauja apie itin skausmingas vietas ir jas masažuoja ypač atidžiai. Jei masažo metu atsiranda nemalonių pojūčių, pasakykite apie tai masažuotojui ir tolimesnis masažas bus atliekamas atsižvelgiant į jūsų nurodytas jautrias vietas. Paprastai apykaklės masažą renkasi žmonės, dirbantys sunkų fizinį darbą, daug laiko praleidžiantys sėdimoje padėtyje. Be to, apykaklės masažas yra nepakeičiama procedūra besiskundžiantiems druskų susikaupimu, sergantiems hipertonine liga, miozitu, skolioze, osteochondroze, įvairiomis paralyžiaus formomis ir kitomis panašiomis ligomis. Pagrindiniai apykaklės masažo privalumai: • gali iš dalies atstoti viso kūno masažą, nes veikia ne tik masažuojamas zonas; • atpalaiduodamas nugaros ir kaklo raumenis nuima įtampą; • palengvina patempto raumens skausmus; • malšina nugaros skausmus, atsiradusius dėl netinkamos padėties miego metu, ilgo fizinio darbo; • puiki priemonė stresui malšinti, nes ramina nervų sistemą; • mažina galvos skausmą, migreną, galvos svaigimą; • gerina audinių mitybą, limfos ir kraujo apytaką, mažina kraujospūdį; • padeda sumažinti padidintą jautrumą, nemigą; • masažo procedūra trunka vos pusvalandį, todėl tinka skubantiems. Apykaklės masažas – tai tobulas būdas akimirksniu susigrąžinti kūno ir minčių balansą, pajusti malonų palengvėjimą ir iš masažuotojo kabineto išeiti gavus didelę dozę naujos energijos. Masažą atlieka kvalifikuotas, savo sritį išmanantis masažuotojas Nerijus Montvydas, kuris visuomet atsižvelgs į jūsų individualius poreikius.
  • Bendras kūno masažas

    50.00 € / unit
    More details
    Bendras kūno masažas, kartais dar vadinamas klasikiniu masažu – tai efektyvus būdas atpalaiduoti išvargusį kūną, ištarti „sudie“ stresui ir palepinti savo organizmą. Šio masažo metu masažuojamos beveik visos kūno dalys: pėdos, kojos, sėdmenys, nugara, rankos, pečiai, sprandas, galva ir kt. Prieš pradėdamas masažo procedūrą masažuotojas visuomet paklausia, kokiose kūno dalyse jaučiate didžiausią nuovargį ir kokių kūno dalių masažuoti nepageidaujate. Tokiu būdu asmeniškai jums pritaikyta masažo procedūra galite mėgautis šimtu procentų. Jau su pirmaisiais masažuotojo rankų prisilietimais, kurie sušildo kūną, padidėja odos ir poodinių audinių temperatūra, į masažuojamas kūno zonas suteka kraujas, atsipalaiduoja raumenys. Tai leidžia masažuotojui nuosekliai, švelniai ir veiksmingai įvairiais judesiais masažuoti visą kūną ir užtikrinti maksimalią masažo naudą. Jei yra probleminių kūno vietų, kurioms reikia papildomo dėmesio, pavyzdžiui, skaudanti nugara ar įsitempę pečiai, joms skiriama daugiau dėmesio, atliekami specifiniai skausmą malšinantys arba raumenis atpalaiduojantys judesiai. Kad visas kūnas gautų reikiamą dėmesį, kad masažas būtų efektyvus ir atpalaiduojantis, masažo procedūra trunka 90 minučių. Bendrąjį kūno masažą rekomenduojame, kai jaučiate nuovargį, kamuoja nemiga arba tiesiog norite pajausti energijos antplūdį. Toks masažas taip pat gali pasitarnauti kaip papildoma sveikatinimo priemonė sergant įvairiomis ligomis. Pagrindiniai bendro kūno masažo privalumai: • padidina odos drėgnumą, stangrumą, atsparumą įvairiems veiksniams; • oda geriau kvėpuoja, sureguliuojama riebalinių liaukų ir prakaito veikla; • pašalinamas suragėjęs epidermio sluoksnis; • pagerinama kraujo ir limfos apytaka organizme; • pagerinama medžiagų apykaita; • sustiprinama organizmo imuninė sistema; • sustiprinamas raumenų audinys, gerėja raumenų tonusas; • numalšinamas stresas, įtampa; • tampate darbingesni, žvalesni, geriau nusiteikę; • pagerinama miego kokybė. Bendro masažo procedūra grąžina vidinę ramybę, pažadina kūną ir tampa malonumu, kurio kaskart su nekantrumu laukiate, nes žinote, kad rezultatai bus puikūs. Jei ieškote atidaus ir profesionalaus masažuotojo, kuris atliks jums viso kūno masažą, galime pasiūlyti savo paslaugas, kurias jau spėjo įvertinti ne vienas klientas. Masažą atliks kvalifikuotas masažuotojas Nerijus Montvydas, šioje srityje dirbantis daugiau nei 13 metų.
  • Kojų masažas

    25.00 € / unit
    More details
    Jei dažnai jaučiate nemalonų kojų nuovargį ar net skausmą, jei norėtumėte ilgiau jaustis žvaliai darbe, nebijoti ilgų pasivaikščiojimų – jums galėtų būti naudingas kokybiškas kojų masažas. Kojų masažas – tai itin veiksminga masažo procedūra, kurią atlikus kojos atsipalaiduoja, pagerėja jų kraujo apytaka. Reguliarus kojų masažas leis išvengti apsunkusių kojų jausmo, kojos ne taip greitai pavargs, užkirsite kelią tokioms ligoms kaip kojų venų išsiplėtimas. Kojų masažą rekomenduojame kaip atpalaiduojančią procedūrą, tačiau jį galima derinti ir su traumų bei ligų gydimu. Ši masažo rūšis populiari tarp dirbančiųjų stovimą darbą, kuriuos kamuoja kojų tinimas ar mėšlungis. Atliekant kojų masažą masažuojamos pėdos, blauzdos ir šlaunys. Masažuotojas delnais glosto kojas, naudodamas neintensyvius paspaudimus. Ypatingas efektas juntamas tada, kai masažuojamos pėdos ir blauzdos. Šios kūno vietos greitai pavargsta, nes dienos eigoje joms tenka didelis krūvis. Nors kojų raumenys yra vieni atspariausių skausmui, tačiau dėl pernelyg didelio krūvio raumenims skausmo vis dėlto nepavyksta išvengti. Masažuotojas rankų judesiais atpalaiduoja raumenis, sušildo blauzdas ir pėdas, suaktyvina kraujotaką, todėl jaučiamas labai malonus palengvėjimas. Šlaunims gali būti taikomas šiek tiek intensyvesnis masažas, kadangi šiuo atveju svarbu pasiekti giliau esančius raumenų ir audinių sluoksnius. Kuo naudingas kojų masažas: • gelbsti mažinant įvairaus pobūdžio kojų skausmus; • stiprina kojų raumenis ir raiščius; • greitina medžiagų apykaitą; • stimuliuoja kraujo apytaką, mažina aukštą kraujospūdį; • saugo kojas nuo mėšlungio; • kojų oda tampa stangresnė ir sveikesnė; • šalina įtampą ir nuovargį kojose, todėl gali atsipalaiduoti visas kūnas; • suteikia kojoms lengvumo pojūtį; • gerina nuotaiką, didina darbingumą. Yra daugybė kojų negalavimų ir jų nuovargio pasekmių, o mes žinome vieną išmintingą atsaką į jas visas – tai kojų masažas. Jums reikalingas kokybiškas kojų masažas Vilniuje? Jį gali atlikti Nerijus Montvydas – Lietuvoje ir užsienyje žinias ir įgūdžius gilinęs, ilgametę darbo patirtį turintis kvalifikuotas masažuotojas, kuris įsiklauso į kiekvieno kliento poreikius ir žino, kaip atlikti masažo procedūrą, kad būtumėte patenkinti jo rezultatais.
  • Rankų masažas

    24.00 € / unit
    More details
    Rankų masažas sukelia malonius pojūčius, gali padėti atpalaiduoti įsitempusius raumenis ir sumažinti įvairius skausmus. Reguliariai atlikdami rankų ir pirštų masažą pastebėsite, kad darosi lengviau išlaikyti rankų šilumą žvarbiomis dienomis, rankos nebetirpta dėl nepatogios pozos ar ilgo fizinio darbo. Profesionaliai masažuojant rankas bent kartą per savaitę apmalšinamos artrito, neurito, nervinio rezginio uždegimo, neuropatijos, atvirų kaulų lūžių, padidėjusio kraujo spaudimo pasekmės. Rankų masažą rekomenduojame visiems tiems, kurie rūpinasi bendra savijauta ir nori atpalaiduoti visą kūną, o taip pat tiems, kurie dirba kruopštų ar sunkesnį fizinį darbą, kurio metu rankoms tenka didesnis krūvis. Ši masažo rūšis yra nepakeičiama procedūra intensyviai sportuojantiems. Rankų masažas gali būti derinamas su apykaklės ar nugaros masažu. Rankų masažo procedūra pradedama nuo aliejaus arba kremo įtrynimo į odą, kad masažuotojui būtų lengviau atlikti masažo veiksmus. Rankoms masažuoti naudojami įvairaus intensyvumo spaudžiamieji, sukamieji ir glostymo judesiai. Masažo pradžioje atliekami atitinkami judesiai sušildyti rankų raumenims. Kai raumenys atsipalaiduoja, masažuotojas nuosekliai masažuoja visą ranką. Jei yra skausmingų vietų, jos visai neliečiamos arba masažuojamos itin atidžiai. Masažuojant delną didelis dėmesys skiriamas riešo zonai. Atidžiai masažuojamas ir pats riešas, nes dieną jis paprastai pavargsta, gaudamas didesnę fizinę apkrovą. Rankų masažo procedūra trunka 35 min. Pagrindiniai rankų masažo privalumai: • rankos tampa vikresnės; • greičiau atsinaujina oda, geriau gyja žaizdos, bėrimai; • skatinama medžiagų apykaita; • atpalaiduojami raumenys; • sustiprinamos riešų sausgyslės; • atliekant masažą vakare gerėja miego kokybė; • malšinamos įvairių ligų pasekmės, sąnarių skausmas; • sėkmingai kovojama su nuovargiu, nerimu, stresu, gerėja nuotaika. Rankų masažo privalumus galima vardyti iki begalybės, tačiau galima tiesiog imti ir išmėginti rankų masažą ir tokiu būdu įsitikinti jo nauda. Apsilankykite pas mus ir mes jums atliksime kokybišką rankų masažą. Kvalifikuotas masažuotojas Nerijus Montvydas savo įgūdžius lavino Lietuvoje ir užsienyje. Šioje srityje jis dirba daugiau kaip trylika metų, todėl žino, kaip trumpos procedūros metu suteikti jūsų rankoms maksimalią naudą. Rankų masažas – tai puiki investicija į gerą viso organizmo savijautą.
  • Pėdų masažas

    20.00 € / unit
  • Anticeliulitinis masažas

    25.00 € / unit
    More details
    Jūsų kūnas yra nuostabus, o kad parodytumėte jam meilę ir tinkamą dėmesį, skirkite laiko kokybiškam masažui. Mūsų pasiūlymas – anticeliulitinis masažas, kurį galima sėkmingai derinti su kitomis masažo rūšimis. Anticeliulitinis masažas yra skirtas dėl celiulito atsiradusio išoriškai matomo, apelsino žievelę primenančio odos nelygumo kontroliavimui arba visiškam panaikinimui. Celiulitas – tai struktūrinė deformacija poodiniame riebaliniame sluoksnyje. Tokios deformacijos susidaro moterų organizme, retais atvejais gali kamuoti ir vyrus. Celiulito išplitimo zonos atrodo neestetiškai, dėl celiulito sutrinka limfos bei kraujo apytaka. Paprastai celiulitas matyti ant šlaunų, tačiau gali varginti bet kurią kūno vietą, kurioje yra riebalinis audinys. „Apelsino žievelės“ efektas pasireiškia ne visiems, kartais jis yra nežymus ir visai nesukelia diskomforto, tačiau siekiant turėti glotnią odą ir sveiką kūną, paprastai siekiama užkirsti jam kelią. Anticeliulitinio masažo technikoje naudojami stiprūs paspaudimai ir pakankamai greitas judesių tempas, kadangi masažo metu siekiama išjudinti kraujotaką, limfotaką bei pašalinti riebalų sankaupas. Pirmame masažo etape kūnas švelniais rankų judesiais įšildomas ir paskatinama geresnė kraujo apytaka bei atpalaiduojami raumenys. Šiame etape masažo pojūtis mažai kuo skiriasi nuo tradicinių masažų. Tuomet pereinama prie kiek intensyvesnio masažo, kuris tiesiogiai veikia riebalinį sluoksnį. Masažuotojas jaučia poodinius nelygumus ir gali efektyviai juos stimuliuoti. Papildoma anticeliulitinio masažo nauda: toksinų pašalinimas iš audinių, odos tonuso atsakymas, o svarbiausia – malonus poilsis. Pasirinktinai yra masažuojamas visas kūnas arba šlaunys ir sėdmenys, arba šlaunys, sėdmenys ir pilvo sritis. Puiku, jei reguliarias anticeliulitinio masažo procedūras suderinate su sveika mityba ir racionaliu dienos ritmu. Anticeliulitinio masažo privalumai: • pristabdomas arba išgydomas celiulitas; • reikiamomis medžiagomis aprūpinami gilieji odos sluoksniai; • oda tampa lygesnė, stangresnė ir patrauklesnė; • pagerėja kraujo, limfos ir medžiagų apytaka; • nyksta riebalinis sluoksnis; • mažėja strijos (odos surandėjimai); • po masažo jaučiatės energingiau, dingsta nuovargis. Mūsų siūloma anticeliulitinio masažo paslauga – profesionalus anticeliulitinis masažas Vilniuje. Procedūras atlieka kvalifikuotas, daugiau nei 13 metų patirtį turintis, Lietuvoje ir užsienyje žinias gilinęs masažuotojas Nerijus Montvydas.
  • Vakuuminis masažas

    25.00 € / unit
    More details
    Vakuuminis masažas – tai procedūra skirta grožiui ir sveikatai puoselėti bei kūnui atpalaiduoti. Reguliariai atliekant vakuumu paremtą masažą galima atsikratyti celiulito ir sumažinti kūno apimtis, šio masažo metu paskatinama kolageno skaidulų sintezė odoje, suaktyvinama imuninė sistema, pašalinami toksinai. Vakuuminis masažas yra nepakeičiama procedūra sveikos gyvensenos šalininkams, sportininkams ir visiems, kurie nori gerai jaustis. Jei pagrindinis siekis pasirinkti šį masažą yra celiulito naikinimas, prieš anticeliulitinį vakuuminį masažą gali būti atliekamas limfodrenažinis masažas. Jis užtikrins dar geresnį vakuuminio masažo poveikį. Vakuuminiam masažui atlikti naudojame efektyvų ir šiuolaikišką, visame pasaulyje pripažintą prancūzų gamybos aparatą „Starvac SP2“. Vakuuminis aparatas „Starvac SP2“ sukurtas taip, kad masažo procedūrą būtų galima atlikti su skirtingais antgaliais, turinčiais specifinę paskirtį. Vakuuminis volelis traukia riebalus ir masažuoja, įvairių dydžių taurelės traukia riebalus ir juos pašalina. Taikant stiprų pritraukimą vakuumu riebalų ląstelės pažeidžiamos ir nuolat šalinamos per limfos sistemą. Vakuumo intensyvumas masažo eigoje keičiamas palaipsniui, kad organizmas prie poveikio priprastų. Mechaninis vakuuminis masažas veikia riebalų ląsteles, jungiamąjį audinį ir limfos sistemą efektyviau nei tradicinis masažas rankomis. Vakuuminė masažo procedūra yra maloni, ji atliekama atsižvelgiant į jūsų pojūčius, odos būklę, problemines vietas, jei tokių yra. Vakuuminis anticeliulitinis masažas trunka nuo 40 iki 80 minučių. Procedūros trukmė priklauso nuo pasirinktų masažuoti kūno vietų: viso kūno, šlaunų ir sėdmenų arba šlaunų, sėdmenų ir pilvo. Jei norite iš masažo gauti maksimalią naudą, rekomenduojame atlikti pilną masažo kursą, kurį sudaro 10-20 procedūrų. Po pilno kurso 2-4 kartus į savaitę dar atliekami palaikomieji masažai. Esminiai vakuuminio masažo su „Starvac SP2“ privalumai: • gerinama kraujotaka ir limfotaka; • nyksta celiulitas ir mažėja kūno svoris; • oda tampa švelnesnė, stangresnė ir elastiškesnė; • lėtėja odos senėjimo procesai; • mažinamos strijos, naikinami randai; • aktyvinama organizmo medžiagų apykaita; • atpalaiduojamas kūnas, atsikratoma streso, gerėja nuotaika. Susidomėjote vakuuminio masažo ypatumais? Kviečiame apsilankyti. Efektyvų masažą jums atliks kvalifikuotas ir Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos akredituotas masažuotojas Nerijus Montvydas.
  • Limfodrenažinis masažas

    20.00 € / ses.
    More details
    Priežasčių, dėl kurių galime rekomenduoti limfodrenažinį masažą, yra ne viena. Visų pirma, limfodrenažinis masažas atstato sutrikusią limfinę sistemą, šalina audiniuose esančius toksinus ir druskas. Ši masažo rūšis taip pat gali pasitarnauti kaip pirminis masažas prieš vakuuminį anticeliulitinį masažą. Po limfodrenažinio masažo jaučiatės labiau atsipalaidavę, pamažu užplūsta naujos energijos banga, todėl jis tinka ne tik organizmo sveikatos būklei, bet ir bendrai savijautai gerinti. Limfos sistemą sudaro limfagyslės ir limfmazgiai. Limfagyslėmis limfa suteka iš organų į venas, o limfmazgiai dalyvauja kraujodaros procese ir atlieka apsauginį vaidmenį – nukenksmina patekusias į organizmą bakterijas, gamina antikūnus. Jei limfinė sistema užsiteršia, galime matyti akivaizdžius požymius: odą vargina spuogai, ji per daug išsausėja arba pasidaro riebi, išryškėja celiulitinės zonos. Limfodrenažinis masažas padeda išvengti tokių pasekmių, o taip pat jas įveikti, jeigu užsiteršia limfotakos sistema. Limfodrenažinį masažą atliekame trimis būdais: • Limfodrenažinis masažas rankomis. Masažuotojas rankomis jaučia tas kūno vietas, kuriose neprateka limfa, bei sritis, kuriose yra riebalų sankaupos. Švelniais ir efektyviais rankų judesiais masažuodamas šias sritis masažuotojas pagyvina kraujo ir limfos tekėjimą. • Limfodrenažinis masažas kompresinės terapijos aparatu „Pulstar“. Masažo procedūra naudojantis „Pulstar“ aparatu – tai efektyvi presoterapija, kurios metu ant kojų, klubų ir liemens uždėtas vibruojantis įrenginys teigiamai veikia limfos sistemą bei suaktyvina kraujotaką. Tai daugelio specialistų išmėginta ir visame pasaulyje pripažinta procedūra, kuri rekomenduojama nusilpus imunitetui, siekiant atsikratyti celiulito. • Vakuuminis limfodrenažinis masažas aparatu „Starvac“. Tai vakuumo principu grindžiamas masažas, kurio metu specialus aparatas priglaudimo vietoje išsiurbia orą ir glotniai judėdamas odos paviršiumi išjudina limfą ir aktyvina kraujotaką. Limfodrenažinio masažo privalumai Reguliariai atliekant limfodrenažinį masažą suaktyvinama limfos ir kraujo apytaka, gerinamas venų darbas, iš organizmo pasišalina susikaupę toksinai, mažėja celiulitas, nebekamuoja mėšlungis. Šis masažas ramina nervų sistemą, todėl lengvai atsikratote nuovargio ir galite išvengti pasikartojančių galvos skausmų. Apsilankykite pas mus ir leiskite sau pasilepinti limfodrenažiniu masažu. Šį masažą jums atliks šios srities specialistas, ilgametę patirtį turintis kvalifikuotas masažuotojas Nerijus Montvydas.
  • Sportinis masažas

    28.00 € / unit
  • Karštų akmenų masažas

    55.00 € / unit
    More details
    Karštų akmenų masažas išsiskiria iš kitų masažo technikų tuo, kad jis daro įvairiapusišką poveikį visam kūnui. Tokio masažo metu veikiama tiek oda, tiek audiniai ir nervų sistema, todėl efektyviai numalšinami nugaros, kaklo skausmai, pagerėja nuotaika ir atsiranda daugiau energijos. Karštų akmenų masažą rekomenduojame ieškantiems malonių poilsio procedūrų, siekiantiems sustiprinti savo imuninę sistemą ir detoksikuoti organizmą. Karštų akmenų masažo metu reikiamose kūno vietose išdėliojami glotnūs, plokšti ir įšildyti akmenys. Šiam tikslui naudojami vulkaninės kilmės bazaltiniai akmenys, kurie ilgai išlaiko šilumą. Akmenys įšildomi maždaug iki 50 ºC temperatūros. Paprastai akmenys išdėliojami išilgai stuburo, ant pilvo, krūtinės, veido, delnų ar kitų kūno vietų, kurias ketinama veikti šiluma ir masažu. Kuo ilgiau kūnas sąveikauja su akmenimis, tuo gilesnius audinių sluoksnius pasiekia iš akmenų sklindanti šiluma. Masažo metu akmenų skleidžiamos šilumos poveikį papildo apgalvoti ir švelnūs masažuotojo rankų judesiai. Pagrindiniai karštų akmenų masažo privalumai: • Pašalina raumenų įtampą ir skausmą. Karštų akmenų pagalba paskatinamas kraujo pritekėjimas į skaudamas vietas, šiluma atpalaiduoja raumenis, ypač jų gilesnius sluoksnius, todėl skausmas iš karto sumažėja. • Gerina miego kokybę. Ši masažo rūšis gali tapti puikia alternatyva miego kokybę gerinantiems vaistams. Po tokio masažo pagerėja miegas, o poilsis tampa efektyvesniu, padedančiu atgauti jėgas. • Padeda kovoti su stresu ir nerimu. Ne vienas mokslinis tyrimas patvirtino faktą, kad dažnas karštų akmenų masažas padeda išvengti streso ir nerimo įtemptose gyvenimo situacijose. • Gali sušvelninti įvairių ligų simptomus. Reguliarus karštų akmenų masažas švelnina skausmingus fibromialgijos, reumatoidinio artrito ir kitų ligų simptomus. • Teigiamai veikia širdį ir kraujagyslių sistemą. Šią masažo rūšį patartina rinktis tiems, kurie yra linkę sirgti širdies ir kraujagyslių ligomis. Iš akmenų sklindanti šiluma stimuliuojančiai veikia visą kraujotaką. Jums reikalingas karštų akmenų masažas Vilniuje? Apsilankykite pas mus. Jau daugiau nei trylika metų šioje srityje dirbantis kvalifikuotas masažuotojas Nerijus Montvydas atliks kokybišką karštų akmenų masažą, kuris taps svarbiu žingsniu geros savijautos link.
Reviews
Try our service and be the first ones, who leaves the review about this service provider!
Kur randasi Masazuotojas.lt
Kur randasi Masazuotojas.lt

Book a service

Contacts

Kauno g. 34-202, Vilnius
   Show phone number
  Send message

Business hours

Monday:10:00 - 20:00
Tuesday:10:00 - 20:00
Wednesday:10:00 - 20:00
Thursday:10:00 - 20:00
Friday:10:00 - 20:00
Saturday:Closed
Sunday:Closed

Who uses?

Login with your Facebook account and you will know which of your friends used our services!
Login with Facebook

Do you have any questions?

Your name*:
Email address*:
Question*:
Thanks for your question, we will get in touch with you soon.

Recommend to a friend

Your name*:
Your email*:
Your Friend's Name*:
Your Friend's Email*:
Subject*:
Message*:
Your message was sent

Pick date and time

Reserve service now and pay during your visit.